Mi az a DirectAdmin?

Mi a DirectAdmin?

A DirectAdmin egy böngészőből elérhető, web alapú interaktív kezelő szoftver (http), amellyel a szolgáltatáshoz kapcsolódó alkalmazásokat kezelheti. Ilyen lehet az FTP, MYSQL vagy a DOMAIN technikai kezelése. A szoftvert a HBMC Software angol vállalat készítette 2003-ban. Folyamatosan, naprakészen frissítik, javítják a biztonsági és egyéb esetlegesen felmerülő hibákat. Alternatívájaként említik még a cPanel , IspCP vagy a Plesk szoftvereket.

Kinek tervezték?

Kereskedelmi céllal tárhely szolgáltatóknak tervezték a teljes rendszert, amely magában foglalja a viszonteladói rendszer valamint a végfelhasználói rendszer kiszolgálását is egyben!

Mire jó a DirectAdmin?

Webes eszközöket nyújt a tárhely szolgáltatás kezeléséhez, mint a DNS, MYSQL, FTP, EMAIL vagy DOMAIN kezelése. A kezelőfelület roppant gyors, több nyelven is elérhető. Összeomlás ellen védett szoftver, automatikusan képes helyreállítani saját szolgáltatásainak (service-k) a futását.

Milyen támogatás van hozzá?

A mi weboldalunkon megtalálja a legfontosabb magyar nyelven írott használati utasítást, de mivel egy világ szoftverről beszélünk, az interneten szinte bárhol talál hozzá leírást több nyelven!  Óriási közösségek és hosting talk fórumok épültek már a téma köré, így biztosítjuk, megtalálja a választ bármilyen kérdésre!

Kapcsolódó Dokumentáció: