Nem tudok kapcsolódni a weboldalamhoz, email címemhez

Böngésző kliensben (Firefox, Chrome, Internet Explorer) tapasztalható probléma forrásai lehetnek:

 1. Hiba van az internet kapcsolatában. Látogasson el más weboldalakra is. Amennyiben a hiba fennáll akkor is, ha más weboldalakat kíván megtekinteni, jelezze a problémát az internet szolgáltatója felé!

 2. Hiba van a weboldalában. Ha a weboldalán PHP hibaüzenetek jelennek meg, vagy csak egy fehér lap, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a weboldal fejlesztőjével!

 3. Felfüggesztettük a szolgáltatást az ÁSZF megsértése miatt. Ilyenkor a partner egy erre vonatkozó üzenet lát a weboldala helyén a webcímet a böngészője címsorába történő leütését követően. Így rögtön ellenőrizhető, hogy ez történt-e. Ez esetben kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot emailben!

 4. A kiszolgáló szerver túlterhelt, vagy hiba jelentkezett az elérésben. A leggyakoribb jelzések a böngészőben:
  a ) 503 Service Unavailable – a szerver túlterhelt, vagy karbantartás miatt nem elérhető
  b ) A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt – The connection is interrupted
  c ) A kiszolgáló nem válaszol.

  A fenti hibaüzenetek akkor is előfordulhatnak, ha Proxy vagy VPN kapcsolatot használ! Ebben az esetben szakítsa meg a Proxy/VPN kapcsolatot és próbálja meg újra a kapcsolódást a kérdéses weboldalhoz.Ha nem hozott megoldást a javaslat, jelezze a technikai ügyfélszolgálatnak a problémát!

 5. A szerverhez nem megfelelően kapcsolódott vagy nem megfelelően autentikálta magát, így az kizárta a szolgáltatásból az IP címét. Ilyen eset például egy hibásan beállított email, ftp fiók, amely újra és újra próbál csatlakozni a kiszolgáló szerverhez. A túl sok hibás kísérlet miatt a kiszolgáló szerver kizárhatja az Ön IP címét 1 óra időtartamra. A korlátozásra meghatározott időtartam lejáratát követően automatikusan feloldásra kerül az IP cím. Ha szeretné hamarabb elérni a szolgáltatási területet, javasoljuk, hogy először áramtalanítsa a modemet/routert 2-3 percre, majd indítsa újra azt.  Ha ez nem jelentett megoldást és adott IP címről 1 óra elteltével sem éri a szolgáltatási területet,  úgy abban az esetben küldje el részünkre emailben (Műszaki Hibajelentés) a külső IP címét valamint a Domain nevét vagy a szerver IP címét! A hibajelentés készítésekor mindig figyeljen, hogy a külső IP címét küldje meg részünkre a gyorsabb hibaelhárítás végett. Fontos, hogy az IP címet arról a helyről jelenítse meg, ahol a kapcsolódási probléma jelentkezett!
  Ide tartozó bejegyzések:

Email kliensben (Outlook, Thunderbird) tapasztalható probléma forrásai lehetnek:

 1. Amennyiben a kimenő vagy bejövő levelezéssel van probléma, és a kimenő vagy bejövő levelek kiszolgálója az internet szolgáltatója által megadott smtp szerver (upcmail.hu, t-online.hu, stb), úgy a levelezési problémákkal kérem, az internet szolgáltatójához forduljon!

 2. Hiba van az internet kapcsolatában. Látogasson el más weboldalakra is. Amennyiben a hiba fennáll akkor is, ha más weboldalakat kíván megtekinteni, jelezze a problémát az internet szolgáltatója felé!

 3. Felfüggesztettük a szolgáltatást az ÁSZF megsértése miatt. Ilyenkor a partner egy erre vonatkozó üzenet láthat a weboldalán az webcímét beütve a böngészője címsorába. Így rögtön ellenőrizhető, hogy ez történt-e. A felfüggesztés idején a felhasználónév/párossal nem tud bejelentkezni a partner a levelező szerverre.

 4. A szerverhez nem megfelelően kapcsolódott vagy nem megfelelően autentikálta magát, így az kizárta a szolgáltatásból az IP címét. Ilyen eset például egy hibásan beállított email fiók, amely újra és újra próbál csatlakozni a kiszolgáló szerverhez. A túl sok hibás kísérlet miatt a kiszolgáló szerver kizárhatja az Ön IP címét 1 óra időtartamra. A korlátozásra meghatározott időtartam lejáratát követően automatikusan feloldásra kerül az IP cím. A probléma megoldása:

   • Áramtalanítsa a modemet / routert 2-3 percere, majd indítsa el azokat!
   • Ha ez nem jelentett megoldást és adott IP címről 1 óra elteltével sem éri a szolgáltatási területet,  úgy abban az esetben küldje el részünkre emailben (Műszaki Hibajelentés) a külső IP címét valamint a Domain nevét vagy a szerver IP címét!
 5. A tárhely szolgáltatása átlépte az előfizetett méretet, és a levelező szerver nem tudja a beérkező leveleket elmenteni és/vagy megnyitni, elérni.

 6. Az email cím tárhely foglalása átlépte az email címhez társított maximum fiók méretet, és a levelező szerver nem tudja a beérkező leveleket elmenteni és/vagy megnyitni, elérni. Bővebben itt.

 7. Ha a Fiberhost.hu szolgáltatótól kapott adatok szerepelnek a kimenő és bejövő levelezés beállításainál, továbbá a kapcsolat beállításai helyesek, és a fenti pontokat már ellenőrizte, úgy a problémával forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

 8. A kiszolgáló szerver túlterhelt, vagy hiba jelentkezett az elérésben. A leggyakoribb jelzések a böngészőben:
  a ) 503 Service Unavailable – a szerver túlterhelt, vagy karbantartás miatt nem elérhető
  b ) A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt – The connection is interrupted
  c ) A kiszolgáló nem válaszol.

  A fenti hibaüzenetek akkor is előfordulhatnak, ha Proxy vagy VPN kapcsoaltot használ! Ebben az esetben szakítsa meg a Proxy/VPN kapcsolatot és próbálja meg újra a kapcsolódást a kérdéses weboldalhoz.Ha nem hozott megoldást a javaslat, jelezze a technikai ügyfélszolgálatnak a problémát!

Hibaelhárítás lépései:

 1. Indítsa újra a probléma helyén található modemet, switchet, routert.
 2. Ellenőrizze, hogy az Ön tűzfala (routerben is) és vírusirtó alkalmazása kikapcsolásra került, majd próbáljon meg még egyszer kapcsolatot létrehozni a kiszolgáló szerver irányába! Ellenőrizze, van e más olyan szolgáltatás, ami akadályozhatja  a kommunikációt a Fiberhost kiszolgáló szerverei felé.
 3. Ellenőrizze, van e internet hozzáférése, elér-e más weboldalakat a böngésző címsorából.
 4. Ellenőrizze, hogy tudja e ping-elni a kiszolgáló szervert, az alábbi parancsot beírva a Parancssorba: ping <ip> vagy ping <domainnév> A parancssort a Start Menü=>Kellékek=>Parancssor hivatkozással indíthatja el!
  • Ha a Ping-re válasz ad a fiberhost szervere, kérjük ellenőrizze, hogy a böngészőbe megfelelő címet írt, vagy az email kapcsolat létrehozásakor megfelelő jelszó/felhasználónév párossal próbál meg bejelentkezni a kiszolgáló szerver felé!
   Az email kliensek helyes beállításai: Outlook | Thunderbird
  • Ha a Ping-re választ ad a fiberhost szervere, és az email címeinél a jelszó/felhasználónév páros rendben van, ellenőrizze, hogy az előfizetett tárhely méretett nem lépte-e át. Ha átlépte, kérjük csökkentse a tárhely méretét, majd ismételten próbálja a kapcsolódást az email alkalmazásokból!
  • Ha  a Ping-re nem ad választ a fiberhost szervere, úgy kérjük, küldjön részünkre hibajegyet, a lenti leírás alapján! Köszönjük!

Minden hibajegy küldésnél fontos, hogy az tartalmazza:

 • Szolgáltatás azonosítóját, (tárhely belépési azonosító, domain név) Előfizető nevét
 • Az Ön IP címét, amelyről a hibát tapasztalta
 • A hiba pontos helyét (pontos URL megadása fontos az elhárításhoz)
 • Képernyőképet, amelyen a hiba megtekinthető